پانزده ماه پس از استقرار دولت سیزدهم، سجادی دست به تغییرات زد که نشان میدهد وزیر ورزش به دنبال آغاز مسیری تازه در ورزش است.
به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری مردم ایران، سید حمید سجادی در احکامی معاون پارلمانی، استانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان، مدیرکل توسعه امور انسانی وزارتخانه و همچنین مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی را تغییر داد؛ تغییراتی که در آستانه آغاز شانزدهمین ماه فعالیت این وزارتخانه در دولت سیزدهم میتواند حاوی پیام مهمی برای جامعه ورزش و البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی باشد. این تغییرات در وزارت ورزش یک خانه تکانی محسوب می شود و باید منتظر بمانیم و ببینیم مسیر وزارت ورزش چگونه خواهد شد.
* بهبود رابطه وزارت ورزش و مجلس
سید حمید سجادی احتمالا یکی از وزرایی است که بیشترین ارتباط را با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته است. این را از تعداد اخبار و تصاویر منتشر شده از دیدارهای او با نمایندگان میتوان حدس زد اما با وجود این دیدارها، سجادی یکی از چهار وزیر دولت سیزدهم است که از مجلس کارت زرد گرفته و این نشان میدهد با وجود تلاشهای انجام شده، رابطه میان وزارت ورزش و مجلس آنطور که باید و شاید قوام نگرفته و این موضوع حتما یکی از دلایل دریافت کارت زرد به او بوده است.
بنیامین شکوهفر دهم مهر سال قبل به عنوان سرپرست معاونت پارلمانی این وزارتخانه منصوب شد و مدتی بعد حکم معاونت خود را از سجادی دریافت کرد. او که در کارنامهاش مدیرکلی امور مجلس وزارت ورزش و جوانان و سازمان ملی جوانان نیز دیده میشود، اکنون با حکم سجادی باید جای خود را میرهادی قره سیدرومیانی بدهد؛ کسی که پیش از انتصاب به عنوان معاون پارلمانی وزارت ورزش، در دو وزارتخانه و یک سازمان پست معاونت پارلمانی را تجربه کرده و همین موضوع شاید به بهبود رابطه وزارت ورزش و مجلس کمک کند.
در کارنامه او همچنین عضویت در مجلس نهم به عنوان نماینده مستقل تبریز، اسکو، آذرشهر به چشم میخورد. از سوابق سید رومیانی پیش از حضور در مجلس میتوان به سرپرستی اداره کل حقوقی قوانین و تدوین شورای نگهبان و عضو اصلی محکمه حکمیت فدراسیون فوتبال اشاره کرد.
معاون جدید پارلمانی وزارت ورزش و جوانان در سالهای ۹۵، ۹۶ و ۹۷ در سه حکم به عنوان معاون پارلمانی، حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت دادگستری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منصوب شد و حالا در چهارمین تجربهاش به عنوان معاون پارلمانی، حقوقی و استانها باید عهدهدار این سمت در وزارت پرمخاطب ورزش و جوانان باشد.
* تغییر در شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی
در میان مدیران منصوب وزارت ورزش و جوانان، علیرضا عاصم یوسفی یکی از تازهواردها به عرصه ورزش بود؛ کسی که ۱۴ دی ۱۴۰۰ حکم خود را به عنوان مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی از سید حمید سجادی گرفت و از همان ابتدا با چالشهای زیادی از جمله بدهیهای چندین میلیاردی، افزایش هزینههای نگهداری و … در شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی روبهرو بود. چالش اصلی بعدی اختلاف ایجاد شده میان برخی از فدراسیونها با این شرکت بود که ترکش این اختلافات به بدنه وزارت ورزش و جوانان هم اصابت کرد که با ورود مستقیم وزیر ورزش به این اختلافها، تا حد زیادی این مشکلات فروکش کرد.
با این حال سجادی ۳۴۷ روز پس از صدور حکم عاصم یوسفی، به امید ترمیم مشکلات و حل چالشها حکم به تغییر در راس این شرکت پراهمیت داد و مهیار عسگریان را به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت منصوب کرد. این دومین حکم سجادی برای عسگریان است. او دی ماه سال گذشته نیز با حکم وزیر ورزش و جوانان به عنوان سرپرست فدراسیون بسکتبال منصوب شد و پس از برگزاری انتخابات فدراسیون بسکتبال در اسفند ۱۴۰۰، جای خود را به جواد داوری داد.
* تغییر در اداره کل توسعه منابع انسانی و انتصاب مشاور در امور قهرمانی و حرفهای
همچنین سجادی، به جای سیروس احمدی، مریم نوراللهی را به عنوان سرپرست اداره کل توسعه منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان منصوب کرد تا در شنبه شلوغ «وزارت ورزش و جوانان» تغییرات زیادی را شاهد باشیم. در بخشی دیگر وزیر ورزش علی رغبتی را به عنوان مشاور خود در امور قهرمانی و حرفه ای منصوب کرد.
با این حساب باید ببینیم در ادامه راه مسیر وزارت ورزش و جوانان در ورزش کشور به چه شکل خواهد بود.